вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Допомога Луцькому геріатричному пансіонату

Традиційно до Дня Покрови Пресвятої Богородиці у гімназії збирають печиво, цукерки та інші солодощі для мешканців геріатричного пансіонату. Наш клас теж долучився до цієї акції (солодощі організовано купив батьківський комітет класу).
Цього року мені випала місія передати солодкі гостинці мешканцям геріатричного пансіонату. Багажник був щільно заповнений, і крім того гора коробок з печивом стояла в салоні від підлоги до даху, двоє старшокласників (Андрій і Олександр) тулились біля них :) Користуючись нагодою, висловлюю слова вдячності усім, хто долучився до цієї доброї справи!
В цьому домі живуть переважно люди, які пройшли довгий і непростий життєвий шлях. На старість зіткнулися з хворобами і, або не мають родини, або стали непотрібними рідним дітям та онукам. Крім стариків тут мешкають також люди з обмеженими фізичними можливостями, тобто інваліди, а також такі люди, які не можуть чітко та ясно мислити. Проте усі, кого ми сьогодні зустріли, були привітними, з радістю приймали наші гостинці, переказували вітання щиросердним і добрим дітям, які передали старикам не просто печиво чи цукерку, а й трошки гарної осінньої погоди, трошки посмішок, трошки добрих слів.
До нас вийшли ті, хто може самостійно і ще досить швидко пересуватись, але багато ще є лежачих хворих, то вони свої солодощі отримуватимуть "на десерт" після основних прийомів їжі.
Наступного року, коли учні мого класу стануть на рік старшими, ми спробуємо організувати концерт для мешканців пансіонату. Літні люди дуже радо сприймають усіх гостей, а дітей особливо. А ще, наступного разу треба у пакет з печивом-цукерками вкладати листівку із кількома добрими словами підтримки від наймолодших для найстарших.
Бережіть своїх рідних...

Немає коментарів:

Дописати коментар