четвер, 30 жовтня 2014 р.

Плани на близьке майбутнє


У вівторок, 4 листопада, виховна година проходитиме на Луцькому Меморіалі слави. Запрошено екскурсовода, котрий розповість нам, яким історичним подіям присвячено певні скульптурні групи, які є на Меморіалі слави поховання тощо.
Тому прошу, поводити себе виховано і дещо більш стримано, адже це, по суті, кладовище. Крім того, там поховані особливі люди, які віддали життя за Батьківщину.
Запрошую батьків приєднатись до нашої екскурсії.

Із собою мати гроші на проїзд (2 грн.) та на оплату послуг екскурсовода (2 грн.).
У випадку, якщо у цей день буде дощ чи сніг - екскурсію перенесемо до Волинського обласного краєзнавчого музею. Там вартість екскурсій вища, тому мати з собою на кілька гривень більше.
Визначено 10 учнів, які готують вірші для прочитання на Меморіалі. Тим, кого призначено - поставитись відповідально і підготуватись.
Ще через тиждень, 11 листопада, на виховну годину підготувати повідомлення про свою вулицю. На честь кого вона названа, які носила назви раніше, чи є на вашій вулиці якісь особливі місця чи заклади і т.д.
  • Хочу також повідомити, що здається нарешті я налагодила можливість залишати КОМЕНТАРІ під повідомленнями у блозі. Хочу перевірити, чи працює ця функція, тому коментуйте будь ласка :)

Гарних усім канікулярних днів!

Немає коментарів:

Дописати коментар