понеділок, 20 жовтня 2014 р.

Підсумки тижня відкритих дверей

З 13 до 18 жовтня у гімназії проходив тиждень відкритих дверей для батьків, діти яких навчаються у першому класі гімназії. Загалом уроки відвідали батьки 18 -ти дітей (іноді і тато, і мама, але тут рахуємо як батьки 1 дитини). Протягом тижня найбільшою популярністю користувались уроки:

  • Математики - 14 відвідувачів;
  • Української мови - 8;
  • Світової літератури - 6;
  • Англійської мови та Історії - по 5;
  • Української літератури, Німецької мови, Польської мови, Природознавства - по 4;


У цифрах можуть бути невеликі похибки, адже дані записані і зі слів батьків, і дітей, і вчителів. Але істина десь поруч :)
Висловлюю подяку мамам Єрмолаєвій Ларисі Олександрівні, Королюк Наталії Олексадрівні, Піменовій (Пайцун) Ользі Олександрівні, Шевчук Ользі Вікторівні, які знайшли час відвідати по 5-7 уроків.
Загалом відвідано понад 50 уроків.
Хочу сказати, що цей тиждень позитивно вплинув на рівень успішності та на відповідальність учнів. Одна справа, коли ти не готовий і червонієш перед однокласниками і одним вчителем, і зовсім інша річ, коли в класі нехай і не твої батьки, а просто батьки твоїх друзів. Це змушувало усіх бути більш зібраними, уважними - а це саме ті якості, яких їм все ще бракує у десятилітньому віці. Хочу тут відмітити позитивну динаміку для Шевчука Луки, адже усі вчителі за цей тиждень відгукнулись схвально про рівень підготовки до уроків, і про старанність на них.
З іншого боку, є діти, які особливо соромляться при мамі чи татові відповісти не правильно. Адже присутність батьків - додаткова відповідальність, і кожен з нею справляється по різному.
Безперечно, це був цікавий і корисний для усіх досвід.
Ще раз дякую усім, хто знайшов можливість поспостерігати за своєю дитиною у навчальному процесі.

Немає коментарів:

Дописати коментар