середа, 4 жовтня 2017 р.

Фотозвіт з родинного свята "Пісня буде поміж нас"

Українська пісня!.. Це частина духовного життя народу і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, крок у крок слідує за ним від дитинства до старості. З піснею на вустах він відзначає свята, прикрашає народні обряди, славить свої перемоги.
Пісня - наш духовний скарб, який стирає кордони, розповідає світові про велич і неповторність нашого народу. Вона огортає теплом маминих обіймів, повертає у швидкоплинну юність, відроджує тонкий аромат закоханості.
На родинному святі ми спробували вловити ті трепетні ноти естрадної української пісні, що зародилася у 50-ті роки минулого століття, і яка змушує наші серця битися вунісон.
А пісня – це душа.
З усіх потреб потреба.
Лиш пісня в серці ширить межі неба.
На крилах сонця сяйво їй лиша.
Чим глибша пісня, тим ясніш душа.

Зворушливо виконали пісню "Чорнобривці" наймолодші артисти нашого концерту - братики і сестрички наших учнів.
Родовід Івана Шульгача представила його мама - Олена Сергіївна.
На святі лунало чимало українських естрадних пісень, які знають, люблять і співають в усіх куточках нашої України і далеко за її межами.
Особливі оплески лунали колективу хлопців у складі Івана Шульгача, Володимира Косинського, Андрія Симка і Арсена Пайцуна. У залі неодноразово чулося "Браво!"
Неперевершено виконали сольні пісні наші дівчата: Анна Харчук - "Стожари", Інна Панащук - "Скрипка грає".
Особливий подарунок від улюбленого заслуженого вчителя України - Олега Олександровича Романюка - душевне, до мурашок, виконання пісні "Минає день, минає ніч..."
Серед номерів концерту були також:
  • родзинка вечора - українське танго "Червона троянда" від Володимира Королюка та Владислави Голюти (5-В);
  • вальс "Білі ночі (Де ти тепер)": Вікторія Мерчук, Ілля Ніколайчук, Анастасія Нещот, Володимир Косинський, Олена Цизь, Богдан Лапка, Ірина Коменда, Тарас Острашевський, Тетяна Гнатюк, Андрій Палій, Вікторія Драль, Андрій Симко;
  • номер художньої гімнастики "Чарівна скрипка (Сіла птаха)" у виконанні Вікторії Мерчук.
Дарія Левчук, Анна Харчук, Марія Дівончик, Вікторія Драль, Інна Панащук та Олена Кубук виконали "Червону руту".
Неперевершеним заключним номером концерту став виступ Іллі Ніколайчука (гатара), Олени Цизь і Луки Шевчука (вокал) "Тиша навкруги" з репертуару тріо Мареничів.
Зал був повен глядачів. Дякую батькам, бабусям і дідусям, братикам і сестричкам, друзям і директору гімназії Марії Миколаївні Кардаш, що цей жовтневий вечір вівторка провели разом з нами.
Висловлюю щиру подяку своїм учням за гарну підготовку і виступ, за те, що подарували хвилини насолоди і викликали сльози радості і світлої печалі...
Батькам за підтримку, аплодисменти, і за те, що підспівували :)
Молодшим братикам і сестричкам за "Чорнобривці".
Батьківському комітету і голові БК Світлані Віталіївні Мерчук, Тетяні Володимирівні Острашевській за допомогу в організації свята.
Мамі Івана Шульгача - Олені Сергіївні за представлення родоводу.
Учениці 5(9)-В класу Владиславі Голюті за танго.
Вчителям музичного мистецтва - Олегові Олександровичу Романюку, і хореографії - Мирославі Іванівні Сулім за підготовку вокальних і танцювальних номерів.
І усім-усім!
До зустрічі на наступному родинному святі!

Немає коментарів:

Дописати коментар