вівторок, 10 жовтня 2017 р.

Фотозвіт зустрічі з представниками "Айна Бера"

Сьогодні для паралелі 4(8)-х класів було організовано зустріч з представниками Федерації Середньовічного бою, клубу "Айна Бера", Сергієм і Юрієм.
Лицарські часи завжди приваблювали і захоплювали як хлопців, так і дівчат. А тому дізнатися більше про лицарські бої, костюми, обладунки і спосіб життя, а тим паче незадовго до Дня захисника Вітчизни, було дуже цікаво.
Ми мали змогу дізнатися більше про історичні реконструкції, сучасні лицарські турніри, про правила змагань і заборонені прийоми.
Виявляється, нещодавно лицарські бої було внесено до списку неолімпійських видів спорту. Хоча вони близькі і до історії, і до мистецтва...
А ще ми перевірили міцність лицарських шоломів і пошукали охочих "випустити пару" з числа гімназистів.
Федерація Середньовічного бою і клуб Середньовічного бою Айна Бера запрошує на тренування в місті Луцьк. 
Ти займаєшся спортом чи тільки мрієш стати спортсменом, обожнюєш зброю і мариш середньовічними лицарськими баталіями? Тобі до нас! 
Середньовічний бій, цікаві тренування, регулярні змагання в Україні і закордоном, відродження стародавніх традицій міста Любарта - чекає на тебе! 
Тренування проводяться (ПН, СР, ПТ), за адресою вул Кафедральна, 6, Луцьк - Волинський коледж Національного університету харчових технологій.
Запрошуємо хлопців і дівчат від 10 років.


Немає коментарів:

Дописати коментар