пʼятниця, 16 червня 2017 р.

З якими здобутками ми завершили навчальний рік

  1. Середній бал класу 9,24.
  2. У нас восьмеро відмінників: Денис Єрмолаєв, Ірина Коменда, Володимир Королюк, Богдан Лапка, Арсен Пайцун, Вадим Пастушок, Тетяна Приймаченко, Андрій Симко. ВІТАЄМО!!! Ви великі молодці.
    В порівнянні з минулим роком, успішність покращилася в одного-єдиного Богдана Лапки, який має заслужений перший рейтинг і найвищий у класі середній бал 10,95.
    П'ятьом учням вдалося на відмінно завершити обидва семестри, а от Денису і Тетяні довелося (і вдалося!) виправити по дві оцінки "9 балів" з біології і хімії в обох, а Вадим справився з іще більш складною задачею, і виправив аж 5 таких оцінок (до того ж з хімії з 9 на 11).
    Браво вам! І Похвальні листи теж вам!
    Давайте домовимося, щоб у 4-Б класі ви "не будете дєлать мамі нєрви" :)
  3. Одинадцятеро дітей мають середній бал вищий за 10.
  4. Окремо скажу про хорошистів, які торік мали Похвальні листи.
    Володя Веремчук у І семестрі мав 8 оцінок "9 балів", навчальний рік завершив із 2 по "9 балів" і 2 по "8 балів". Кількісно це небагато, але фізика і хімія легшими не стануть, то ж працювати і працювати.
    Вікторія Драль мала 8 оцінок достатнього рівня, залишилось таких оцінок 6. Нічого нездоланного там нема ;)
    Володя Косинський має 4 оцінки по "9 балів", виправити вдалося оцінки з трьох предметів. Здібний хлопець, на заваді були пропуски через хвороби.
    У Вікторії Мерчук теж 4 оцінки по "9 балів", виправила дві "дев'ятки". Стільки, скільки працює ця учениця, не кожному дорослому під силу.
  5. Загалом хорошистів у нас одинадцять. Разом з відмінниками це 19 учнів, які навчаютьня на так званому "творчо-конструктивному рівні". Крім уже згаданих учнів, це
    Олена Цизь з найвищим за весь час 13-м рейтингом і лише п'ятьма оцінками достатнього рівня;
    Тарас Острашевський впродовж трьох років стабільно 14-й, не дружить з хімією :)
    Софія Кукса трошки не допрацювала, точно знаю, що вона може вчитися краще;
    Аня Харчук покращила середній бал, гарно виправила німецьку мову та фізику, а ще англійську, географію та історію України. Таке враження, що семестр був надто коротким, бо якби довшим, то й оцінки вищими :)
    Настя Нещот втрачає позиції, і в рейтингу і в балах... Алгебра, фізика, хімія - найслабші ланки;
    Максим Юшак один з небагатьох, у кого успіхи в першому семестрі були кращими, ніж за рік. З деяких предметів різниця у 2 бали, це непокоїть. Зберись!
    Іванові Шульгачу вдалось виправити три шістки! А ще він закінчив навчатися в музичній школі. Браво, поважаю!
  6. Двадцять двоє учнів завершили навчальний рік з кращими результатами, ніж вони були у першому семестрі. Володя Королюк в рейтингу класу піднявся на 5! позицій, Богдан Лапка, Денис Єрмолаєв, Тетяна Гнатюк і Олена Цизь +2 позиції.
  7. Є учні, які, на жаль, мають одну-дві оцінки середнього рівня. Одна "шістка" у Тетяни Гнатюк, Марійки Дівончик, Інни Панащук - це фізика або алгебра, дві шістки у Олександра Дейни і Луки Шевчука - фізика, хімія/алгебра.
  8. Ще шість учнів, які мають середній бал 6 і менше, "нахапалися" чимало поганих оцінок.
    Кубук Олена і Левчук Дарія - 4 предмети.
    Андрій Палій - 5 оцінок середнього рівня.
    Андрій Курука - 5 предметів (підтвердив в обох семестрах загрозливі щодо виключення з гімназії "4 бали" з біології).
    Дмитро Пастушенко має середній оцінки з 7 предметів. В першому семестрі їх було тільки чотири. Це учень, який найбільше "з'їхав".
    У Іллі Ніколайчука таких оцінок аж 9 (але хочу додати, що свої "четвірки" він виправив. Навіть із зарубіжної літератури в І семестрі "4", а в ІІ - "8"! біологія з "4" на "7", історія України з "4" на "6").
  9. Навчання продовжуємо у тому ж учнівському складі.
  10. По предметах. Найгірша успіщність з хімії 7,87, польська мова - 8,00, фізика - 8,03, біологія - 8,13.

Немає коментарів:

Дописати коментар