субота, 7 травня 2016 р.

Родинне свято до Великодня

Вдягла весна мережану сорочку,
Умившись і звільнившись від турбот,
І підіймає волошкові очі до вищих,
До церковних позолот.
Великдень всіх нас на гостини просить.
Малює сонце полотно небес,
І крашанку, як усмішку, підносить:
Христос Воскрес! – Воістину Воскрес!
Цими словами розпочалося наше родинне свято, приурочене до найрадіснішого, найвеличнішого, найторжественнішого свято усіх християн - Великодня.
Далі фотозвіт, а ще буде два відео-фрагменти.
Мама Наталія Олександрівна Королюк поділилася спогадами про сходження на гору Мойсея, мандрівку святими місцями Єрусалиму та Ватикану.
Аня Харчук, Віка Мерчук та Іра Коменда в інсценівці "Чистий Четвер" розповіли про розпис писанок, значення барв і візерунків на писанках.
Мама Ольга Петрівна Лапка розповіла про картину "Сходження святого духа", яку впродовж року вишивав тато Василь Олексійович.
Андрій Симко, Арсен Пайцун, Іван Шульгач, Володя Косинський, Лука Шевчук і Володя Каліш виконали зворушливу пісню "Прийди до мене, милий Ісусе".
Вікторія Мерчук і Лука Шевчук запитали наших батьків і присутніх вчителів про традиції святкуваyння Великодня і випікання паски у їхніх родинах.
Родовір та родинне дерево представляла Марійки Дівончик з братом Даниїлом та мамою Оленою Петрівною. Дякую!
До слова ми також запросили тата Вікторії Драль, священника, отця Володимира, настоятеля храму святих апостолів Петра і Павла. Серед іншого, запитали у нього про те, як він відчув покликання стати священником, а також про його поїздку у зону АТО.
А ще були пісні, танець та великодні ігри-забави. 
Шановні батьки! Прохання до усіх, хто робив фотографії: поділіться будь ласка своїми світлинами. У мене на фото зовсім нема забави "Вербовая дощечка" і жодного кадру з вчителькою :)

Немає коментарів:

Дописати коментар