четвер, 26 травня 2016 р.

Шановні батьки! Дорогі діти!

Настає час літнього відпочинку та оздоровлення. Основною настановою на 92 літні дні є набратися сил, відновити здоров’я, отримати якнайбільше позитивних вражень. Дотримуватись правил техніки безпеки вдома, з газом, з електроприладами, у транспорті, на природі, на воді, при спілкуванні з незнайомими людьми, в Інтернеті... Хочу усіх зустрічати серед літа і на святковій лінійці 1 вересня живими-здоровими і в доброму настрої.
 Крім цього у нас є деякі справи:
1. Екскурсія у Тернопіль + аквапарк. Вартість 450 грн. Дата: 3 червня. Виїзд о 7 год. від гімназії. Дотримуватись правил техніки безпеки!!! З собою мати їжу, напої, головні убори, зручний одяг і взуття, купальник/плавки, гумові тапки, рушник!, за бажанням – шапочку для плавання. У четвер 2 червня збір о 12-30 в каб. 38 для проходження інструктажу. Гроші на екскурсію можна здати у п’ятницю 27.05. на лінійці, у понеділок 30.05. з 12 до 13 год. Прохання до батьків долучитися до екскурсії та активного відпочинку.
2. Ремонт у 38 кабінеті (після 17 червня). Обсяг робіт за кошти батьків: ремонт стелі та стін. Прошу усіх вчасно здати гроші. Більше інформації у голови батьківського комітету.
(За домовленістю із керівництвом гімназії, якщо все буде добре, нам нададуть допомогу у заміні дверей, демонтують бокову шафу і замінять вчительський стіл за кошти гімназійного фонду.)
3. Необхідно пройти медогляд у педіатра. Поліклініка на пр. Волі, 5 пов. Зробити це неодмінно потрібно за час канікул. Не відкладайте на останні дні серпня, бо тоді бажаючих більше, ніж лікарі в силі опрацювати. Без медогляду 1 вересня діти не будуть допущені до навчання.
4. У липні маємо практику у гімназії. Учні самостійно об’єдналися у три групи. Для класу практика з 11 до 29 липня. Дані для кожної дитини можна знайти в роздруківці, яку роздавала сьогодні. А може потім ще раз тут розміщу список. Практика - означає, що діти матимуть 5 днів по 3 години починаючи з 9-00 допомагати в гімназії із дрібними справами. По факту відпрацювання практики, черговий адміністратор видаватиме табелі за 2 клас.
5. Читайте літературу, яку задали на літо. Не лінуйтеся читати англійською, німецькою/ польською мовами. Завжди можна знайти щось посильне і цікаве.
6. Готуйтеся морально до нових предметів і вчителів, адже у нас з’являться фізика та хімія, алгебра та геометрія. Не забувайте і про інші навчальні предмети.
7. Їжте більше овочів і фруктів. Частіше бувайте на вулиці. Спілкуйтеся з друзями, дивлячись одне одному в очі.

Немає коментарів:

Дописати коментар