понеділок, 23 травня 2016 р.

Плануємо подивитись зблизька на Тернопіль :)

Орієнтовна дата екскурсії - 3 червня, п'ятниця (так, було 2-го, але в цей день купа автобусів з дітьми їде на відпочинок на Буковель, то тільки по причині автобуса дата змістилася).
Дорога 210 грн. з людини, якщо нас буде 25-27. Якщо суттєво більше (а це було б чудово!), потрібно замовляти більший автобус і вартість буде такою ж або меншою.
Можливі два варіанти екскурсійної програми.
Перший: по дорозі зупиняємося поснідати в районі Кременця, за гарної погоди можливе підняття на Замкову гору, звідки відкривається чудовий краєвид і де є руїни панського замку Бона (+15 грн.). Потім переїжджаємо до Тернополя, оглядова екскурсія, катання на кораблику по Тернопільському озеру за умови гарної погоди (начебто 15 грн.). Далі аквапарк: 3 год. - 180 грн. (2 год. - 150 грн., економія несуттєва). Якщо вирішимо їхати в аквапарк, то з собою: купальник/плавки, гумові шльопанці, рушники!, хто не хоче сушити волосся хай бере гумову шапочку. І по дорозі назад заїдемо у Збаразький відбудований замок (дуже гарний) - фамільну резиденцію князів Вишневецьких (+15 грн.). Виходить 435 грн. з людини. Якщо погода не для кораблика - економія. Збиратиму по 450 грн. Все, що залишиться, віддам, буде "на морозиво".
Другий: По дорозі до Тернополя неквапливо відвідуємо Вишнівець, Кременець, Збараж, Тернопіль з корабликом та оглядовою екскурсією. І без аквапарку. Кожна локація по 15-25 грн. Дорога та сама. Тоді виходить орієнтовно 285 грн., збиратиму по 300 грн. з тими ж міркуваннями, що все, що залишиться, поверну.
Харчування з собою. Виїзд буде раннім, бо дорога неблизька.
У зв'язку з великими ризиками, дуже прошу батьків максимально долучитися до екскурсії і знайти можливість поїхати з нами.

Немає коментарів:

Дописати коментар