вівторок, 21 квітня 2015 р.

Рейтинг станом на 17 квітня

Шановні батьки!
У понеділок, 20 квітня, у щоденниках Ваших дітей виписано актуальні оцінки (за період з 26.01. до 17.04.2015року, тобто усі оцінки за ІІ семестр).
До кінця навчального року, по суті, залишився місяць. Найближчі тижні пройдуть у репетиціях до Творчого звіту, а там контрольні, і ось уже й останній дзвоник.
Серед оцінок я кожному виділила (при друці чи червоною ручкою) на вивчення якого предмету треба звернути особливу увагу. У когось з кількох "проблемних" предметів може вийти 9, коли всі інші оцінки високого рівня, а в когось і 5-6, коли решта кращі.
Далі  аналіз...
  • Трійка лідерів без змін - Ірина Коменда, Андрій Симко і Богдан Лапка. У них все буде гаразд. Їх середній бал на тому ж рівні, що й середній бал за перший семестр. Лише Богданові треба звернути увагу на ведення зошитів з німецької мови.
  • Далі Вікторія Драль, яка у ІІ семестрі стала навчатись краще, ніж у першому. У Вікторії все добре, тільки не розслаблятись, особливо з Математикою.
  • П'ятим став Арсен Пайцун, теж покращивши свій середній бал, який зараз у нього найвищий від початку навчального року. Молодець! Так тримати. Займатися українською мовою і світовою літературою, на інших предметах підтримувати рівень.
  • Приймаченко Тетяна покращила свої оцінки в порівнянні із І семестром. Проблемні місця: знову Історія України, працювати треба над оцінками з Основ здоров'я.
  • Гарно "зростає" Вадим Пастушок, також демонструючи зараз найвищі за рік результати. Сьомий рейтинг, а починав рік з 12-го. Дуже бентежать мене тільки Основи здоров'я, звернути увагу!
  • Стабільні результати у Єрмолаєва Дениса, він працює на межі десяти балів. На початку року був 13-им, зараз 8-й, хоч середній бал такий же. Тематичні "9" непокоять зі Світової літератури (в першу чергу) і Основ здоров'я, потрібно пильнувати вивчення Української мови.
  • Косинський Володимир втратив за рік 3 позиції рейтингу (з 6-го місця перемістився на 9-е), середня оцінка в ІІ семестрі стабільна, але майже на пів бала менша, ніж у І-му. Хоча "проблемних місць" не багато: Українська, Англійська та Польська мови потребують термінових найвищих балів.
  • Десятку в цьому місяці закриває Анастасія Нещот (стартувала з 14-го місця, була і 17-ю). Старається, за це хвалю. Хоча у березні ситуація була краща. Ще не втрачено надію на Похвальний лист, але напрямків роботи багато: Українська і Польська мови, Основи здоров'я, терміново слід виправити останню оцінку зі Світової літератури, пильнуй Математику!
  • Мерчук Вікторія втратила найбільше, 7 позицій. У вересні була 4-ю, зараз 11-а. Середній бал зменшився на 0,88 бали, це дуже багато. Більше тільки у учнів, які замикають рейтинг. Найбільшого занепокоєння у мене викликає Світова література... але є й Українська та Російська мови, та й по інших предметах "на грані".
  • Веремчук Володимир втратив пів бала. У березні був 7-й, а зараз 12-й. Втрати за рахунок Німецької мови і Світової літератури. Ще все встигнеш виправити, варто тільки взятися. Ти хлопець наполегливий, впораєшся, я в тебе вірю!
  • Королюк Володимир втратив чверть бала, ніби й не багато, але "завал" з Української мови, Історії - терміново потрібні найвищі бали. Готуйся додатково, придумуй, займайся з додатковими джерелами, готуй повідомлення, проси завдання підвищеної складності і працюй, працюй, працюй!!! Треба виправляти двійки з Образотворчого мистецтва, Фізкультури, здавати роботи з Інформатики. І виправляти поведінку, бо вона працює проти тебе.
  • Оленці Цизь нічого не виділяла, працює стабільно, прогалин не має. Але на відмінно поки не виходить. Може потрібне Оленці ще одне літо, щоб набратися сил і спробувати покращити свої успіхи у 2-у класі гімназії, чого я їй щиро бажаю!
  • Софія Кукса теж показує стабільно хороші результати. Потребує уваги вивчення Польської мови. Хотілося б завершити рік без вісімок, але Польська схоже завадить...
  • Тарас Острашевський дуже прагне високих результатів. Це похвально. Але усі вчителі в один голос кажуть, що надто поспішає. І ніби все виконує швидше за інших, але у цьому поспіху припускається помилок. Біда з Польською мовою, підкачали Основи здоров'я, потребують уваги Математика і Українська мова.
  • Аня Харчук "нахапалася" дуже різних оцінок. З одних предметів навчається на високому рівні, з інших загрожують навіть сімки: Світова література, Основи здоров'я, Українська мова. Працювати!
  • Потрошку щоразу втрачає Тетяна Гнатюк. Звернути увагу на Світову літературу і працювати над усіма предметами.
  • Стабільно навчається Олександр Дейна. Має оцінки, які повністю відповідають його характеру. Супер-врівноважений хлопець. Дякую йому за це. Можливі вісімки: Природознавство, Світова література. Менш ймовірні з Української мови та літератури.
  • Інна Панащук за цей рік втратила пів бала. Між 7 і 8: Українська мова, Світова література, Природознавство. Але ще є час виправити все на свою користь, якщо занятися цим.
  • У Марійки Дівончик виникають поточні труднощі з різних предметів, але вона їх одразу долає. Молодець. Але вісімки схоже будуть.
  • Багато "розгубив" протягом року Дмитро Пастушенко, але за останній місяць трошки "вирівнявся". Зараз приділити увагу Природознавству, Математиці, Українській мові.
  • У Оленки Кубук труднощі з Світовою літературою, Природознавством, Основами здоров'я. Хотілося б закінчити рік без сімок. Але для цього зараз треба попрацювати.
  • Іван Шульгач втатив майже цілий бал за навчальний рік. У Івана катастрофа з іноземними мовами - Англійською та Польською. Якби то нам не скотитися до оцінок середнього рівня в табелі...
  • Трошки прибавив Ілля Ніколайчук за останній місяць. У рейтингу зріс з 29-го місця у вересні до 25-го у квітні. Уваги потребує Світова та Українська літератури (хотілося б уникнути сімок).
  • Лука Шевчук теж прибавив за останній місяць, хоча дещо заважає поведінка. Прошу звернути увагу на ведення зошитів і щоденника. Записувати усі домашні завдання. Зараз приділити увагу іноземним мовам - Англійській і Польській, та Математиці.
  • Андрій Курука багато втратив за тривалі зимові канікули, в середньому до 0,6 бала. Можуть бути шістки з Польської мови, Світової літератури, хотілося б виправити сімку з Основ здоров'я.
  • Втрати Андрія Палія до 0,75 бала за цей навчальний рік за рахунок великої кількості поточних оцінок середнього рівня. Навіть тематичні трапляються по 4-5-6 балів: Польська мова, Англійська мова, Основи здоров'я, Українська мова. Слід працювати над покращенням оцінок з цих предметів до достатнього рівня, бо ситуація вкрай загрозлива.
  • Юшак Максим "з'їхав" практично на цілий бал. Оцінка середнього рівня за ІІ семестр може з'явитися з Англійської мови. І кілька сімок.
  • Аня Долонська щомісяця втрачає позиції. Стабільне спадання. Часто пропускає заняття. Польська мова потребує уваги, праці. З Української мови і літератури слід виправити останні погані оцінки.
  • У Дарії Левчук за цей рік середня оцінка втратила більше балу. Уваги потребує Математика. Семестрові оцінки середнього рівня загрожують з іноземних мов - Англійської і Польської, та зі Світової літератури. Якщо підготувалася до уроку як слід - проявляй більшу активність, підіймай руку, а не чекай, поки вчитель запитає.

Немає коментарів:

Дописати коментар