пʼятниця, 13 березня 2015 р.

Картка юніора

Шановні батьки!
Нам пропонують безкоштовно отримати для дітей картку-юніор від Приватбанку.
Якщо Ви прочитаєте інформацію, яка написана далі, і вирішите оформити таку картку - зробіть це до весняних канікул (протягом наступного тижня) і повідомте мені будь ласка.
Коли дітей з картками у гімназії стане понад 100, нам в їдальні та буфеті встановлять термінали для безготівкового розрахунку. Таким чином розрахунки в їдальні прискоряться, не потрібно буде хвилюватися про загублені гроші, і здачу не даватимуть цукерками :)
Наявність розрахункових карток у підлітків сприяє їх фінансовій грамотності, заощадливості. Адже встановивши певний ліміт коштів на день чи місяць Ви змусите дітей накопичувати гроші для якоїсь крупнішої покупки чи для розваг у вихідні. Можна також встановити заборону на знімання готівки у банкоматі, або дозволити це робити - на Ваш розсуд.
На залишок на картці також можна отримувати відсотки. В разі згуби картки, потрібно зателефонувати на безкоштовний номер з мобільного телефону і заблокувати її.
Далі - скан листівки, який можна збільшити та ознайомитися.
Про порядок оформлення карток: для цього потрібно прийти у відділення Приватбанку одному з батьків разом з дитиною. З собою мати свідоцтво про народження дитини і мобільні телефони (дорослий і дитячий). Оформлення безкоштовне і не забирає багато часу.

Немає коментарів:

Дописати коментар