четвер, 12 березня 2015 р.

Успішність станом на 11 березня

Сьогодні в щоденниках Ви маєте можливість подивитися та проаналізувати оцінки із основного журналу, станом на 11 березня.
Додаю рейтинг успішності.
Тут перший стовпець (синім) - середній бал за перший семестр, другий стовпець (жовтим) - середній бал станом на середину березня.
Рейтинг відсортовано за нинішнім положенням речей і відбулися деякі зміни у розстановці сил...
Як бачите, тільки у двох учнів середній бал зріс, і то зовсім незачно - у Богдана Лапки та Тетяни Гнатюк.
У деяких учнів спостерігається негативна динаміка понад 1 бал: Шульгач Іван, Шевчук Лука, і майже 1 бал - Курука Андрій, Пастушенко Дмитро і Долонська Анна.
Так, багато хто з дітей довго хворів і багато пропустив, це звісно відбивається на успішності. Зараз майже всі одужали, попереду ще понад 2 місяці навчання, то ж давайте наздоганяти не на останньому тижні, а прямо сьогодні!
В щоденниках більшості учнів червоною ручкою я відмітила особливо проблемні місця, над якими слід ретельніше попрацювати. Є предмети, з яких за 7 навчальних тижнів жодної оцінки. Терміново потрібно готуватися до цих предметів, здавати письмові роботи, малюнки тощо.
Про динаміку особистого і загального рейтингу аналіз постараюсь зробити найближчими днями і помістити на сторінку "Батькам".

Немає коментарів:

Дописати коментар