четвер, 24 жовтня 2019 р.

Бібліотечний урок

Виховна година 24 жовтня відбулася у гімназійній бібліотеці.
Ми радо відгукнулися на пропозицію завідувачки книгозбірні Марії Іванівни Дацюк і взяли участь у представленні та обговоренні своїх улюблених або нещодавно прочитаних книг. Серед них і класика української прози для дітей - твори Всеволода Нестайка, і світова класика - "П'ятнадцятирічний капітан" Жюля Верна та "Злочин і кара" Федора Достаєвського, бестселлери Деніела Кіза "Квіти для Елджернона" та Дена Брауна "Код да Вінчі", психологія "Сила волі", подарований "Алхімік" Паоло Коельо,  моторошна історія модного Макса Кідрука "Твердиня", ілюстрована енциклопедія диких тварин, пригодницькі романи та детективи.
Марія Іванівна познайомила гімназистів з поповненням бібліотечних фондів, що розраховані на старший підлітковий вік, розповіла про поетесу - випускницю гімназії Ольгу Ольхову.
Класний керівник Наталія Миколаївна Каліш поділилася з учнями розповіддю про своє волонтерство на ІІ Міжнародному літературному фестивалі Фронтера та про книги, які її найбільше вразили за кілька останніх місяців.
Книгу Макса Кідрука "Доки світло не згасне назавжди" (з доповненою реальністю) одразу забрала читати Вікторія Драль.

Немає коментарів:

Дописати коментар