середа, 14 грудня 2016 р.

Як гімназисти гімназистів навчали...

Реагуючи на небезпечну ситуацію на дорогах міста, відповідно до листа Луцької міської прокуратури та рекомендацій дирекції гімназії, на виховних годинах в усіх класах мали проводитися бесіди, тематичні виховні години щодо дотримання правил дорожнього руху та безпечного поводження при перетині доріг і в транспорті.
За ці два тижні ми зробили велику добру справу: Наталя Миколаївна підготувала, а учні нашого  класу провели вікторину про правила дорожнього руху для учнів двох 3-х класів початкової школи (ті класи, де працюють наші рідні класоводи) та для усіх учнів паралелей 1-х і 2-х класів гімназії. Всього ми уже відвідали 8 учнівських колективів, охопили близько 240 дітей. Ця справа була добровільною і ось звітуємося про виконану роботу:
  • 2-Б клас, класний керівник Метчик Н.А. - Денис Єрмолаєв, Тарас Острашевський, Дмитро Пастушенко;
  • 2-В клас, класний керівник Шкамарда Г.С. - Тетяна Гнатюк, Анастасія Нещот, Тетяна Приймаченко, Володимир Королюк;
  • 1-А клас, класний керівник Романенко С.Г. та 1-В клас, класний керівник Назарчук Н.Ю. - Іван Шульгач, Лука Шевчук, Андрій Палій;
  • 1-Б клас, класний керівник Тітова С.П. - Володимир Веремчук, Дарія Левчук, Вікторія Драль;
  • 2-А клас, класний керівник Приймачук Н.П. - Тетяна Гнатюк, Олена Цизь, Інна Панащук;
  • 3-В клас п/ш, класовод Шолохова Л.В. - Ірина Коменда, Тетяна Гнатюк, Тетяна Приймаченко;
  • 3-А клас п/ш, класовод Чайка Л.П. - Андрій Симко, Дмитро Пастушенко, Іван Шульгач;

Висловлюю щиру подяку учням, які виявили бажання попрацювати в класах.
Діти добровільно розподіляли ролі. Один учень працював з презентацією за комп'ютером, ще один - дуже відповідально вів облік балів на дошці, і ще один мав найскладнішу роботу - був ведучим, спікером, працював з аудиторією, сам мусів добре орієнтуватися в усіх запитаннях і давати правильні відповіді на них.
Наші гімназисти відчули, як непросто вгамувати 30 дітей, домогтися тиші. Це був корисний досвід. Класні керівники і класоводи висловлювали слова вдячності, говорили мені згодом, що все пройшло добре. І вчителі, і діти залишились задоволеними. А нам вдалося попрактикуватися в роботі з колективом, ораторській майстерності, попрацювати над впевненістю в собі. Сподіваюся, що у цікавій ігровій формі нам вдалося донести до дітей життєво необхідні правила поведінки.
Дякую! Ви молодці!

Немає коментарів:

Дописати коментар