пʼятниця, 16 грудня 2016 р.

Новорічна фотосесія: враження

В першому ж рядку поспішаю повідомити, що фотографій ЩЕ НЕМА, і будуть не скоро. Стандартений термін очікування - місяць. Воно й не дивно, адже фотограф віддає тільки оброблені фото, тобто таких фото, де хтось дивиться не в той бік, або змигнув - їх просто не буде. А ще, як пояснив мені наш фотограф Дмитро, він знімає професійною камерою в професійному форматі, і цей формат фотографій на звичайних комп'ютерах просто не відкриється. Тому... ех, доведеться нам усім почекати.
А про саму фотосесію хочу сказати, що пройшла вона в теплій і дружній атмосфері. Фотограф Дмитро та "організатор" Анна без поспіху, але разом з тим дуже вправно керували юними моделями; нам насправді вистачило часу!
В зніманнях взяло участь двадцять троє наших гімназистів, серед них усі тринадцятеро дівчат і десятеро хлопців, ну і, звичайно, класний керівник, куди ж без мене?
У нас було дві фотозони, багато своїх аксесуарів та аксесуарів зі студії.
Здається, було весело :) Ви зможете в цьому переконатися із дитячих селфі (це тільки ті, хто поділився). А фотографії викладу  як тільки сама їх отримаю.

Немає коментарів:

Дописати коментар