вівторок, 11 листопада 2014 р.

Нас запрошують у "юні залізничники"


Сьогодні до нас у гості завітав Володимир Григорович, який проводить навчання юних залізничників на Луцькій дитячій залізниці.
У 2014 році Луцька дитяча залізниця провела 60-й сезон. Справжній потяг, з двома вагонами, керований дітьми-машиністами, і обслуговуваний дітьми-провідниками, курсує між двома станціями - Росинка та Водограй. Дитяча залізниця щороку розпочинає свою роботу 9 травня, і працює у травні та вересні щонеділі, а влітку - у суботу, неділю та святкові дні.

Щоб підготувати машиністів, провідників та інших працівників дитячої залізниці, протягом усього року здійснюється навчання та проводяться інструктажі. Навчання після шкільних уроків, за зручним (персонально обумовленим) графіком. Безкоштовне. Приміщення опалюється.
Для юних залізничників інструктори проводять походи до парку та лісу. А ще їздять "у гості" до дитячих залізниць в інші міста. Традиційним також є Всеукраїнський з'їзд юних залізничників.
Якщо хтось має бажання стати до лав юних залізничників, пан Володимир залишив контактний номер телефону, або просто щобудня він чекає охочих у приміщенні Дитячої залізниці, що знаходиться по вул. Шопена.

Немає коментарів:

Дописати коментар