середа, 8 січня 2020 р.

Рейтинг та аналіз успішності за І семестр 2019-2020 н.р.


  1. Середній бал - 9,37 і порівнювати його з 5(9) класом немає сенсу, бо суттєво змінився учнівський склад.
  2. Відмінників ТРОЄ - Богдан Лапка (10,41), Арсен Пайцун (10,29), Тетяна Приймаченко (10,41). Це притенденти на золоту медаль.
  3. Двоє учнів закінчили перший семестр з однією оцінкою "9 балів" у табелі - Вікторія Драль (10,35) з фізики, Андрій Симко (10,39) з геометрії. Вони притенденти на срібну медаль.
  4. Ще середній бал >10 мають Ірина Коменда (10,17), Вадим Пастушок (10,06)
  5. Чотирнадцятеро учнів мають оцінки високого і достатнього рівня, "хорошисти". Крім уже згаданих: Андрій Деркач, Софія Кукса, Анна Харчук, Володимир Косинський, Вікторія Мерчук, Олена Цизь, Анастасія Матвійчук.
  6. Оцінок середнього рівня небагато. Дві шістки має Сергій Матвійчук (алгебра, хімія), по чотири шістки в Тараса Острашевського (алгебра, геометрія, біологія, хімія) і Ангеліни Рабкес (алгебра, геометрія, біологія, фізика), у Тетяни Гнатюк 6 з алгебри, геометрії і 5 з біології, а в Дениса Єрмолаєва геометрія - 6, біологія і хімія - 5. Покладаю надії на ваші зусилля в другому семестрі. А давайте станемо класом, який у старшій школі закінчив рік без жодної оцінки середнього рівня, а?
  7. Тепер по предметах. Найкращі оцінки, чи й варто казати, - з фізкультури :) далі інформатика, мистецтво, захист Вітчиззни, громадянська освіта, німецька мова, зарубіжна література. Тільки з п'яти предметів маємо оцінки середнього рівня, до того ж з фізки - тільки одна оцінка "6 балів", а решта кращі! Дві шістки, одна п'ятірка з хімії, по чотири шістки з алгебри і геометрії, найгірші успіхи з біології, там сеередній бал 8,05 і дві шістки та дві п'ятірки, та й загалом оцінки на 1-2 бали нижчі, ніж з інших предметів.
  8. Попереду другий семестр. Вам все під силу! Тільки не лінуйтеся.

Немає коментарів:

Дописати коментар