неділя, 27 серпня 2017 р.

День літнього іменинника

Якось ми вже виросли трохи з дискотек у Палаці учнівської молоді, так?
Тому цього року запрошуємо на святкування Дня літнього іменинника у заміський відпочинковий комплекс "Zagorod", що у с. Гірка Полонка. Дістатися можна маршрутним таксі №19, навіть дорогу переходити не треба.
Коли? - 31 серпня. За прогнозом це має бути найтепліший день із тих, що залишилися до початку навчального року.
О котрій початок? - о 14-00. Зустрічаємося на місці. Добираєтесь самі. Наші альтанки №7 і №8.
Вартість? - 60 грн. По секрету, то для нашого віку дітей вартість 100, але я домовилась, що нас приймуть за дитячим тарифом. Прошу батьків, які мають можливість, приєднатися до святкування. З Вас 100 грн., якщо будете купатись в басейні.
Форма одягу? - Літня, святкова, але без пафосу, по погоді. Просто відпочиваємо. Під одяг можна одразу купальники / плавки. З собою - рушник, змінну суху білизну. Басейн невеликий, неглибокий, все буде гаразд. Є шезлонги. Музика. Спілкуємось і відпочиваємо.
Їмо? - Вдома! Там можна замовити морозиво 30 грн., безалкогольні коктейлі приблизно 30 грн., сік.
Літні іменинники і їх батьки! Прошу домовитись між собою, бо адміністратор закладу дозволив нам свій торт, можливо фрукти. То якось організуйтеся. Нам багато не треба. Піцу - не можна. Навіть в упаковках. Я перепитувала, ніяк. У них ще є салати, шашлик, картопля-фрі, але вигідніше їсти вдома, я так думаю. Чи будуть інші думки? Пропонуйте, обговоримо.
Як вам ідея? Чекаю на усіх 30-х учнів + їх батьків.
Відгукуйтесь, хто буде, хто ні, щоб не довелося обдзвонювати. Побачимось!

1 коментар: