середа, 8 березня 2017 р.

Фото з кулінарного майстер-класу

У понеділок, 6 березня, у нас відбувся четвертий! кулінарний майстер-клас. До цього був ШоуБазилік і виготовлення піци, Ліон і сметанне суфле, гімназійна їдальня і вареники. А цього разу ми готували, пекли і прикрашали два види капкейків - лимонний та шоколадно-бананоний.
Щиро дякуємо справжнім фанатам та майстрам кулінарної справи Інні Юхимчук та Юлі Бойчук за смакоту, за науку, за кулінарні тонкощі, за велику працю. Ці дівчата погодилися на мою пропозицію провести майстер-клас не з першого разу. А все тому, що дуже відповідально до цього ставляться. Вони взяли на себе усю підготовку: закупили високоякісні продукти, потрібний інвентар, привезли свої миски, форми для випікання, лопаточки і міксери (де вони їх стільки узяли?). Продумали усі дрібниці - різні види посипок цілими банками (вони мабуть знали, що після шести уроків наші гімназисти готові їсти їх просто жменями), індивідуальні міцні контейнери щоб бажаючі змогли донести капкейки додому, роздрукували деталізовані рецепти. ДЯКУЮ! Ви чудові!
Висловолюю подяку мамі Наталі Олександрівні Королюк та ресторану Ліон за надане приміщення, за гостинність, за випікання наших кулінарних шедеврів, прибирання і миття після нас :) ми ж бо ще ті поросятка :)
А було нас 22. Троє відсутніх. А п'ятьом, виявляється, не цікаво. Що ж тоді вам буде цікаво? Чекаю пропозицій. І запрошую переглянути фото.

Немає коментарів:

Дописати коментар