вівторок, 3 січня 2017 р.

Підсумки І семестру 2016-17 н.р.

  1. Середній бал - 9,18. У 2 класі середній бал за річними оцінками був 9,41. На сьогоднішній педраді (03.01.2017.) директор Марія Миколаївна Кардаш висловила незадоволення рівнем навчальних досягнень. Мене теж ці оцінки засмучують.
  2. Єдина учениця, у якої середній бал зріс у порівнянні з минулим роком - Олена Цизь.
  3. Відмінників п'ятеро: Ірина Коменда (10,95), Володимир Королюк (10,05), Богдан Лапка (10,7), Арсен Пайцун (10,35), Андрій Симко (10,6). Було дванадцятеро.
  4. У двох учнів, Дениса Єрмолаєва і Тетяни Приймаченко по дві оцінки 9 балів, в обох це біологія і хімія. У Вадима Пастушка - п'ять дев'яток, в інших ще більше. Сподіваюся, що усі семеро, хто мали похвальні листи, а зараз мають дев'ятки (і навіть вісімки, скажу вам відверто), візьмуться за навчання і не тільки я прагнутиму відновлення кількості відмінників, але й діти та їх батьки також.
  5. Є учні, у яких середній бал вищий за 10, але вони не відмінники. Крім вищезгаданих Тетяни, Дениса, Вадима, це ще Вікторія Мерчук і Володимир Косинський.
  6. П'ятнадцятеро учнів мають оцінки високого і достатнього рівнів, "хорошисти".
  7. Аж десятеро отримали оцінки середнього рівня. По одній шістці у Інни Панащук - з фізики, Марійки Дівончик і Луки Шевчука - з алгебри. Виправимо. В інших більше.
  8. З рейтингової діаграми бачите чиї прізвища в кінці списку. У хлопців з правого краю списку є навіть семестрові оцінки "4 бали" і не одна... З острахом чекала сьогоднішньої педради, навіть рейтингу не викладала на блог раніше. Не можна так казати, але нам "пощастило", що знайшлися в гімназії учні з гіршими оцінками і виключити мають їх, а не нас. Це їхні батьки, а не наші, будуть мати непросту розмову з директором і забиратимуть документи. Все серйозно, якщо ще хто не зрозумів.
  9. Тепер по предметах. Жодної оцінки середнього рівня з української мови і літератури, з інформатики, основ здоров'я. Відповідно і середній бал високий.
  10. Найнищий середній бал з біології - 7,77. 
  11. Зріс середній бал з української мови, з польської мови (був 7,53, став 8,00), з географії.
  12. Знизився з зарубіжної літератури, англійської мови, обох історій в порівнянні з торішнім інтегрованим курсом, значно знизився з німецької мови (був 9,63, став 8,81), з біології (був 8,45).
  13. З нових предметів середній бал такий: фізика - 8,37, хімія - 8,10.
  14. Про фізику ще два слова. Вчитель жалівся, що у нього в понеділок перший урок і його неможливо проводити. Усі так тішаться бачити один одного після вихідних, що не можуть наговоритися і їм геть зовсім не до фізики... Прошу в понеділок в такому разі приходити до школи на 7-00. Поділитися всіма новинами, жартами, плітками, о 8-ій співати гарно гімн і о 8-10 приступати до фізики!
  15. А загалом, наші 12-13-річні діти вивчають двадцять (20!) різних навчальних предметів. Це непросто. Підтримайте їх. Попереду ще ІІ семестр і хто захоче - зможе все виправити. Я у вас вірю!

Немає коментарів:

Дописати коментар