середа, 7 вересня 2016 р.

Благодійна акція та інші поточні справи

Прошу долучитися:
Нагадую також про:

  • Випуск гімназійного журналу "Літо-2016". Тут усі, хто влітку гарно провів час на морі, в горах, за кордоном, з екскурсіями у цікавих місцях Батьківщини - мають принести фото, коротку цікаву розповідь. Усе разом 1/2 стандартного аркуша. І до цього ще дещо, про що нагадую дітям, а таємниці поки не відкриватиму. Якщо усе вийде - потім покажемо :)
  • Виготовлення листівок до Міжнародного дня миру у формі голуба (А4, альбомний листок, аплікація, об'ємна аплікація, малюнок). Листівки будуть передані бійцям, які перебувають в зоні АТО. - Від класу потрібно щонайменше 7 таких листівок. Діти, які взялися за виготовлення, знають. Це просто нагадування. Здати до кінця поточного тижня.
  • Виготовлення стіннівки "Ми пишаємося нашими олімпійськими чемпіонами" - інформація про олімпійців, котрі вибороли нагороди у Ріо-2016. 2 аркуші, фото спортсменів. Це індивідуальне доручення одному учневі.
Ось такі наші поточні щоденні справи.

Дуже прошу батьків слідкувати за наявністю змінного взуття, гімназійної форми, охайними зачісками у дівчат, за спортивною і хореографічною формою і взуттям.

Немає коментарів:

Дописати коментар