На прохання наших дівчат, викладаю рецепт суфле "Пташине молоко" від ресторану "Ліон".
Інгредієнти:
- цукор - 175 гр.
- масло - 100 гр.
- молоко - 100 гр.
- борошно - 20 гр.
- желатин - 25 гр.
- яйця - 5 шт.
- ванілін - 1 гр.
Відділити жовтки від білків.
Жовтки збити з половиною цукру, додати борошно та молоко і зварити до консистенції густої сметани на водяній бані.
Остудити до кімнатної температури, збити з маслом і ваніліном.
Желатин замочити у холодній кип'яченій воді, розтопити на водяній бані.
Білки збити з другою половиною цукру і тоненькою цівочкою влити розтоплений желатин.
З'єднати дві маси (жовтки і білки) і розлити у форми.
Остудити протягом 2 годин.
Немає коментарів:
Дописати коментар