четвер, 10 березня 2016 р.

Суфле "Пташине молоко": рецепт

На прохання наших дівчат, викладаю рецепт суфле "Пташине молоко" від ресторану "Ліон".
Інгредієнти:
  • цукор - 175 гр.
  • масло - 100 гр.
  • молоко - 100 гр.
  • борошно - 20 гр.
  • желатин - 25 гр.
  • яйця - 5 шт.
  • ванілін - 1 гр.
Хід приготування:
Відділити жовтки від білків.
Жовтки збити з половиною цукру, додати борошно та молоко і зварити до консистенції густої сметани на водяній бані.
Остудити до кімнатної температури, збити з маслом і ваніліном.
Желатин замочити у холодній кип'яченій воді, розтопити на водяній бані.
Білки збити з другою половиною цукру і тоненькою цівочкою влити розтоплений желатин.
З'єднати дві маси (жовтки і білки) і розлити у форми.
Остудити протягом 2 годин.

Немає коментарів:

Дописати коментар