середа, 27 травня 2015 р.

Підсумки батьківських зборів

І. Успішність

  1. Загальна успішність у ІІ семестрі зросла на 4%.
  2. Серед учнів, що покращили свї оцінки: Гнатюк Тетяна, Косинський Володимир, Лапка Богдан, Нещот Анастасія, Ніколайчук Ілля, Острашевський Тарас, Юшак Максим. Молодці!
  3. Погіршились оцінки у Дейни Олександра, Долонської Анни, Пастушенка Дмитра, Харчук Анни. Будемо виправлятися уже у 2 класі.
  4. Двоє учнів завершують навчальний рік, маючи по одній оцінці середнього рівня у табелі - Палій Андрій (6) і Аня Долонська (5) - обоє з польської мови.
  5. Драль Вікторія і Приймаченко Тетяна виправили свої дві 9-и з першого семестру і завершують навчальний рік на відмінно.
  6. Ще дев'ятеро наших відмінників підтвердили свій високий рівень - Веремчук Володимир, Єрмолаєв Денис, Коменда Ірина, Косинський Володимир, Лапка Богдан, Мерчук Вікторія, Пайцун Арсен, Пастушок Вадим, Симко Андрій.
  7. Королюк Володимир завтра, у четвер 28 травня, перескладає оцінку з української мови (І семестр - 10, ІІ семестр - 9 балів) і, я сподіваюся, приєднається до списку відмінників. Таким чином, у першому семестрі у класі було 10 відмінників, а на кінець року, сподіваюся, буде 12.
  8. Завтра з'являться останні оцінки за ІІ семестр і за рік з Образотворчого мистецтва та річні оцінки з Англійської мови (польська підгрупа). Тоді я сформую остаточні рейтинги. Слідкуйте за блогом.

ІІ. Звіт про виховну роботу

ІІІ. Екскурсія "Надслучанська Швейцарія"

Екскурсію плануємо на суботу, 6 червня. Спочатку була мова про четвер, 4 червня, але а прогнозом у цей день буде дощ. Так це чи ні - не відомо, але не будемо ризикувати.
Подорожуємо на Рівненщину: тунель кохання (біля м. Клевань), дендропарк м. Березне, базальтові стовпи (с. Базальтове).
Обов'язково бути одягненим у довгі брюки, мати головний убір - це захистить від комах та кліщів. Взяти з собою їжу і пиття, бо заплановано пікнік. Мати покривала, щоб сісти, м'яча.
Вартість екскурсії 175 грн.

IV. Ремонт

В цьому році нас чекає не дуже великий ремонт.
Присутніми батьками одноголосно було ухвалено рішення про збір коштів у розмірі 25 грн. з сім'ї на виконання робіт із фарбування парт та стільців, підлоги.

V. Звіт Голови батьківського комітету про використані кошти.

VI. Різне


На зошит з географії з друкованою основою збираємо по 20 грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар